Shipping & Returns

7 - dages returret:

Ved bestilling i en beskadiget tilstand leveret, eller ej, kan du få de lægemidler, der anvendes i den originale emballage med fakturaen, får du de samme betingelser, og en tilbagebetaling. Vores kurer partner, den adresse, du har givet, til at indsamle, og komme tilbage til os.

koste tilbage Vores kurer partner bestilt af den adresse, som kunden for indsamling. Kunderne betaler for returnering af produktet, uden forsendelsesomkostninger.

Sådan begynde at tilbagebetale?

1, i kontakt med produktet inden for 7 dage efter modtagelsen.

2, før modtagelsen af ​​bekræftelse, skal kunden returnere varen.

3, alle de produkter i sin oprindelige tilstand, uændret og returnere ubrugt.

Bring kortet faktura / garanti i færd med at returnere pakken. Hvis ingen af ​​de ovennævnte tilfælde, afkastet vil ikke blive behandlet

Bemærk, at enhver anmodning inden for 7 dage fra den dato accepterer vi ikke levering af ordren. Vi behandler den restitution, når vi har modtaget varen. Dette produkt bør ikke anvendes, hvis den originale emballage med tags og original faktura eller en refusion er ikke muligt.

Når den restitution processen er startet, vil beløbet blive refunderet direkte til din konto, transaktionen eller med check (mængden af ​​tilbagebetaling check, kun brugen af ​​kunder betalingskort / kreditkort har samme type sager gjorde ikke har været brugt kontrakten).

Hvis kunden betaler mængden af ​​torsk i tilfælde af internettet, og derefter indersiden af ​​lageret modtagelsen i mollo.co.uk returnerede produkt (S) 7-15 arbejdsdage (dvs. kontant refunderet på forhånd, når der modtages, når produktet kunder betaler i kontanter) mindre end det beløb med check eller bank online Neft (National elektronisk pengeoverførsel) vil blive refunderet. Den restitution, vil blive valgt af kunden: 1, hvis kunden er et aflyst checks produkt, en refusion tilbage inden 7-15 dage, og beløbet vil blive returneret ved bank NEFT online direkte til din konto .

2, hvis kunden ikke er mængden af ​​aflyste checks, og derefter vende tilbage vil blive sendt via kurer på efterspørgslen / levering til kundens adresse. Det kan tage op til 30 arbejdsdage.

Back

Copyright @2019 www.aminostream.com Alle rettigheder forbeholdes

tøj til mænd udsalg, modetøj herre, shop tøj, herretøj online shop